Aan boord van een schip zijn goede sanitaire voorzieningen belangrijk. Bij ons kunt u kiezen uit een breed aanbod aan sanitaire voorzieningen voor op de boot. Een marine toilet kan eenvoudig worden geïnstalleerd en ook sanitaire onderdelen kunnen gemakkelijk worden vervangen met onze producten.

Dankzij de complete aansluitsets voor marine toiletten die wij u kunnen aanbieden in een offerte, wordt ook voor particulieren een fluitje van een cent om een toilet te installeren. Een complete aansluitset bestaat uit: waterschep, huiddoorvoer, kogelkranen, slangtules, slang en slangkleppen. De onderdelen zijn ook los te koop.

Ons advies: Voor ieder scheepstoilet geldt, gebruik nooit standaard antivries of koelvloeistof voor het winterklaar maken.

Deze producten tasten rubberdelen aan en verharden de kunststof onderdelen.

Gebruik hiervoor bijvoorbeeld: drinkwater antivries deze producten beschermen tegen vorst en tasten rubberdelen niet aan maar hebben hiervoor zelfs een conserverende werking.

Belangrijk is ook het juiste toilet papier te gebruiken bv Thetford aquasoft toiletpapier of Aquastream Toiletpapier

Heeft u een vraag(en) of advies nodig dat kan via contact ook voor een offerte (b.v bulk afname) of voor een prijs van een artikel niet in onze webshop.