Ronstan Ball bearing blokken hebben zich als sinds jaren volop bewezen. De blokken hebben een dubbele lagering wat zorgt voor minimale frictie en maximale werkbelasting.

Doordat de schijf bij lage belastingen volledig over kogellagers loopt geeft dit zeer weinig weerstand. Bij hogere belastingen neemt een glijlager het over, hierdoor is de werkbelasting zeer hoog.

De blokken zijn voorzien van kunststof wangen en verstevigd met RVS. Dit is niet alleen sterk maar geeft de blokken ook een klassieke en sterke uitstraling.

De Ball bearing blokkenb zijn beschikbaar in: 20mm, 30mm, 40mm en 50 mm. Voor grotere (en kleinere blokken) zijn de Core en Orbit blokken beschikbaar

Ronstan Orbit blokken zijn echte uitblinkers als het gaat om laag gewicht en hoge belastingen.

Deze katrollen zijn volledig in kunststof geproduceerd. De speciale polymeer technologie geeft een sterkte 10x hoger dan staal! Dit is direct terug te zien in de breek en werkbelasting.

Deze blokken zijn beschikbaar in 40mm en 55mm

Door de Dyneema stropjes is een zachte en super sterke montage mogelijk terwijl tegelijk het gewicht nog verder teruggedrongen wordt.

De Core blokken hebben een slim 2-fase lagering systeem. Bij lage belastingen loopt de schijf extreem soepel door de kogellagers. Bij hogere belasting vangt de glijlagering de krachten op welke zorgt voor extreem hoge werkbelastingen.

De RVS D-sluiting is draaibaar en te blokkeren met een imbus bout. Hierdoor kan het Core blok altijd optimaal uitgelijn worden.

Heeft u een vraag(en) of advies nodig dat kan via contact ook voor een offerte (b.v. bulk afname) of voor een prijs van een artikel niet in onze webshop. Vermeld dan wel zoveel mogelijk relevante informatie van uw boot.

Ronstan

€ 45,40

-5%

€ 43,00

€ 225,60

-5%

€ 214,00

€ 174,20

-5%

€ 165,00

€ 166,40

-5%

€ 158,00

€ 248,95

-5%

€ 236,00