Voorwaarden Verzending, Levering en Garanties

 

Verzendkosten, levering en Garanties

 

Verzendkosten

Wij brengen per bestelling, tot 31,5 KG, slechts één keer EUR 9,95 verzend-en handelingskosten in rekening voor Nederland, voor Belgie en Duitsland is dit EUR 13,50, voor de rest van Europa is dit EUR 26,00 en voor de niet Europese landen is dit EUR 56,00. Voor bulkgoederen en bestellingen boven de 31,5 KG wordt een toeslag in rekening gebracht. Stuur ons gerust uw vraag(en) via contact voor prijsinfo van deze verzend kosten.

 

Vervangend artikel

Indien een bepaald artikel niet leverbaar is dan ontvangt u hierover een e-mail bericht. Wij bieden u dan aan, in overleg, een in kwaliteit en prijs gelijkwaardig artikel (vervangend artikel) toe te sturen. Indien een besteld artikel of een vervangend artikel niet leverbaar is, zijn wij gerechtigd af te zien van levering. In dit geval wordt u onmiddellijk door ons geïnformeerd.

De zich in het assortiment bevindende artikelen worden uitsluitend in huishoudelijke hoeveelheden aan de eindverbruiker verkocht.

 

Speciale bestellingen

Graag voeren wij voor u speciale bestellingen uit op basis van een offerte. Wij vragen echter uw begrip dat wij voor deze service extra kosten moeten berekenen die afzonderlijk in rekening worden gebracht en zo ook de eenmalige handelingstoeslag van EUR 10,-.

 

Prijzen

De prijzen zijn inclusief BTW (21 %) tenzij hier wettelijke veranderingen in getroffen worden. Voor de gevolgen van drukfouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

 

Retouren en garantie

 

Garantie

Heeft u een artikel gekocht en dit gaat na een bepaalde periode kapot? Dan kunt u garantie claimen. De garantieperiode kan per artikel verschillen en wij hanteren de periode die fabrikant er voor stelt. Op verbruiksartikelen die onderhevig zijn aan slijtage wordt geen garantie gegeven.

Wilt u weten of uw artikel voor garantie in aanmerking komt? Stuur dan uw vraag via het contact formulier.

 

Retouren

Het kan gebeuren dat u niet geheel tevreden bent met de ontvangen artikelen. Misschien past het niet, is het defect, of heeft u een verkeerd artikel besteld.

 

Hoe retourneert u een artikel?

1. U kunt artikelen eenvoudig terugsturen als u niet tevreden bent naar Zwarteweg 133, 1431 VL Aalsmeer

2. Vergeet niet uw rekeningnummer in te vullen zodat we het aankoopbedrag aan u kunnen overmaken. Doe de artikelen in een doos.

3. Let op! De kosten voor retour, van u thuis naar ons, zijn voor uw eigen rekening!

4. Geef het pakket af bij een PostNL afleverpunt en vraag om een afgiftebewijs. Hiermee kunt u aantonen dat het pakket verstuurd is.

5. Wanneer wij de artikelen retour ontvangen hebben betalen we u het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.

6. Het is belangrijk dat de retouren compleet, ongebruikt en originele verpakking zijn.  Enkele artikelen zijn uitgezonderd van retour, denk aan maatwerk (touwwerk, slang), boeken, kaartmateriaal en artikelen met digitale inhoud.