Elektrisch toilet compact 12volt

€ 350,00
-11%
€ 310,00

Productnr.: 157 - SFMTE1-02

Op voorraad

Beschrijving

Elektrisch toilet compact 12volt.

De luxe van een elektrisch toilet zonder ingrijpende aanpassingen, Het elektrish toilet compact van seaflo heeft de zelfde afmetingen als de meest voorkomende handpomptoiletten met standaard pot.

De zelfaanzuigende elektrische versnijdingspomp die naast het toilet geplaatst is werkt op 12 volt en heeft een verbruik van 20Ampere.

Het is aan te bevelen om een goed filter met fijne maas te plaatsen tussen de aanzuigslang van het toilet als u deze spoelt met buitenwater.

Dit om te voorkomen dat de pomp grof materiaal van buiten aanzuigt zoals takjes of kroos waardoor de pomp verstopt kan raken.

Het electrisch toilet kan zowel boven als onder de waterlijn worden geplaatst, zorg wel altijd voor een goede afsluiter voor zowel de aanzuig als de afvoerslang voor als u voor langere tijd van boord gaat .

De versnijder in de pomp is gemaakt van roestvaststaal.

De pomp van het toilet kan zowel links als rechts worden gemonteerd.

Het toilet heeft een keramische easy to clean pot, en een witgespoten houten bril en deksel worden standaard meegeleverd.

Aanzuigdiameter: 19mm.

Afvoerdiameter: 38mm.

De uitlaat/afvoerbocht aan de achterzijde van de pomp is 360 graden draaibaar waardoor deze in de juiste stand gemonteerd kan worden.

Totale breedte van het toilet: 450mm.

Totale hoogte van het toilet inclusief bril en deksel: 323mm.

Totale diepte van het toilet: 415mm.

Kleur: wit.

Merk: Seaflo.

De toiletten van Seaflo hebben geen grote of kleine pot zoals andere merken wel hebben.

Het verschil in binnenruimte van de potmaat tussen een kleine pot en grote pot is ook over het algemeen slechts 5cm in lengterichting.

De toiletpot van Seaflo heeft een binnenlengte van 27cm en een binnenbreedte van 26cm en is hiermee een mooie ruime pot voor een compact toilet.

Voldoet aan: CE RoHS ISO9001:2015 ISO8846 ISO8849.