FUSION SG-FL882SPC 8.8'' SPEAKERS 2WAY SIGNATURE CHROME SPORT GRILLE CRGBW LED

€ 549,00
-5%

€ 521,00

Productnr.: 173 - 00360961

Levertijd: 10 dag(en)

Beschrijving

De Signature Serie 3 speakers zijn vervaardigd met eersteklas materialen en nautische ontwerpelementen. Dit zorgt niet alleen voor een hoogwaardige vormgeving, maar biedt ook het vermogen om hoogwaardige audio te reproduceren op het water.
Specificaties:
CURV-CONUSTECHNOLOGIE - een geweven vezelcomposietmateriaal dat heet wordt geperst om een lichtere en sterkere conus te verkrijgen. Dit zorgt voor een betere geluidsdefinitie en een hoger uitgangsvermogen, en biedt een betere bescherming tegen maritieme omstandigheden.
ZIJDEN DOME-TWEETER - zorgt voor een soepele respons in het bovenste frequentiebereik en een hogere efficiëntie, die voor een kristalheldere muziekweergave zorgt.
SPREEKSPOEL MET GROTE DIAMETER - zorgt voor een hoger werkelijk vermogen en een hogere efficiëntie en biedt een kenmerkend geluid dat exclusief is voor de Signature Serie 3 speakers.
VOLLEDIG AFGEDICHTE CROSSOVER-COMPONENTEN - bieden volledige bescherming tegen zware marine omstandigheden. Dit geeft een verbeterde frequentierespons op het crossover-punt voor een gedetailleerd audiospectrum en een nieuw niveau van akoestische prestaties.
HOOGWAARDIGE MANDCONSTRUCTIE - gemaakt van hoogwaardige kunststoffen voor een ongeëvenaarde duurzaamheid bij blootstelling aan maritieme omstandigheden.
HOOGWAARDIGE CRGBW LED-VERLICHTING - de eerste luidsprekers voor op het water met CRGBW verlichting (cool white, red, green, blue, warm white) bieden een ongeëvenaard kleurenspectrum – van hoogwaardige zachte kleuren tot levendige tinten – om de audio-entertainmentervaring te verbeteren.
BEDIENING VAN DE CRGBW VERLICHTING - bedien de statische of dynamische kleuren, helderheid, lichtmodus en snelheid met de optionele draadloze MS-CRGBWRC afstandsbediening.


Uitwendig Diameter x Diepte 224 x 103 mm Montage Diameter x Diepte 188 x 106 mm Vermogen piek/RMS 330/130 Watt Frequentie50Hz-20kHz Aanbevolen versterker(RMS) 25-140 Watt LED speaker CRGBW Voltage10,8-16 Volt Waterdicht IP klasseIP65 ModelSG-FL882SPC