FUSION XS-F77CWB 7.7" SPEAKERS CLASSIC WHITE & BLACK (NO LED)

€ 189,00
-5%
€ 179,00

Productnr.: 183 - 00360838

Levertijd: 10 dag(en)

Beschrijving

Geniet van de hoogwaardige akoestiek op het water met de XS serie speakers. De logische opvolging van de FR serie. De XS serie biedt kenmerkende geluidstechnologie voor kwaliteit en verbeterde marine esthetiek. De klassieke XS serie speakers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen met verwisselbare klassieke witte/zwarte roosters voor een tijdloze, elegante afwerking die past bij de stijl van de boot.
Specificaties:
CONUS VAN SPUITGEGOTEN POLYPROPYLEEN - door gebruik te maken van een doorzichtige conus is bij de sport serie permanente meerkleurige verlichting ingebouwd in het systeem. De speaker is bovendien robuuster en produceert daardoor een helder en zuiver geluid.
ALUMINIUM DOME-TWEETER - zorgt voor een soepele respons in het bovenste frequentiebereik en een hogere efficiëntie, die voor een kristalheldere muziekweergave zorgt.
OVERHANGENDE SPREEKSPOEL - vermindert vervorming en verhoogt het vermogen en de efficiëntie voor een hoogwaardige geluidservaring.
VOLLEDIG AFGEDICHTE CROSSOVER-COMPONENTEN - bieden een betere bescherming tegen zware maritieme omstandigheden. Dit geeft een verbeterde frequentierespons op het crossover-punt voor een gedetailleerd audiospectrum en een nieuw niveau van akoestische prestaties.
OPEN-MANDCONSTRUCTIE - dankzij het geoptimaliseerde ontwerp met open achterkant kan er een groter vermogen worden verwerkt en zijn er verschillende montageopties met een kleinere montagediepte.


Uitwendig Diameter x Diepte196 x 94 mm Montage Diameter x Diepte162 x 77 mm Vermogen piek/RMS240/60 Watt Aanbevolen versterker(RMS)25-200 Watt Frequentie70Hz-18kHz Waterdicht IP klasseIP65 Kleur behuizing Wit en Zwart ModelXS-FL65SPGW